Verslag

Verslag voorgaande evenementen

Op deze pagina vindt u een overzicht van een verslag over een van de voorgaande evenementen.

Mont Ventoux 2021:

Na een jaar waarin we door Covid geen activiteit konden organiseren was de animo dit jaar groot.

Op zaterdag 23 oktober vertrekt de organisatie met een bus gesponsord door de Van Tilburg-Bastianen Groep. Hierdoor zijn we in staat alle spullen mee te nemen die nodig zijn voor het organiseren van onze activiteit, een goede organisatie is immers van groot belang.

lees meer……..

lees ook het verslag van de deelnemers Cor en Pieta dat verscheen in weekblad Gilze en Rijen van 10 november 2021. (link naar weekblad)

lees meer……

Mont Ventoux 2019:

Middelburgers zamelen in voor Stichting de Lotgenoten

Nee, we waren geen sponsors, maar toen we van Harry Christiaanse hoorden over ‘Mont Ventoux 2019’, van Stichting De Lotgenoten, vonden we het wel mooi om aandacht te besteden aan dit initiatief. Harry stuurde gisteren een paar foto’s, mét de banier van Wij zijn De Stad, en stuurde het onderstaande verhaal mee ter verduidelijking. Neem het eens in overweging, als je ondernemer bent!

lees meer……..

Het was mistig, koud en regenachtig, maar de top is bereikt.

Op donderdag 17 oktober 2019 verzamelden zich een groep mensen met allemaal één speciaal doel voor ogen: het bedwingen van de Mont Ventoux, het halen van de top van de Kale berg.

lees meer……..

Mont Ventoux 2018:

De Mont Ventoux bezet door de Lotgenoten!

Stichting de Lotgenoten is opgericht in 2005 door ex-kankerpatiënten met  als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor lotgenoten. Door het organiseren van en het deelnemen aan sportevenementen willen ze laten zien dat het leven niet stopt na de diagnose kanker. Rocco Ermens zet zich hier ten volle voor in. Te midden van flyers, steunkaarten en prijzen spreek ik met hem. Door: Ton de Bruyn

lees meer………