Verwendag 2022

Wat een mooie dag om alles even te vergeten!

Eindelijk kon het weer. Na een periode, waarin we geen verwendag konden organiseren, was het eindelijk weer mogelijk. Begin dit jaar zijn we aan de slag gegaan. Na een intensieve periode van voorbereiding was het op zaterdag 21 mei dan zover.

Voor de 10e keer organiseerden Instituut Verbeeten samen met Stichting de Lotgenoten en Verbeeten Fonds een verwendag voor gezinnen met een ouder met kanker.

Wanneer in een gezin een ouder wordt getroffen door kanker, krijgen ook de kinderen veel te verwerken. Kanker heb je immers niet alleen. Even de ziekte vergeten en samen genieten en ontspannen.

We kunnen terugkijken op een top verwendag. Ons beoogde doel, een dag van pure verwennerij, is bereikt. Het weergoden waren ons goed gezind. De temperatuur was rond de 19 graden en nog belangrijker het was droog, kortom schitterend weer.

Op deze bijzondere dag werden 60 gezinnen ontvangen. Na de koffie met gebak, de foto met Djambo (de mascotte van de Beekse Bergen) en een rugzak vol lekkers, waren alle gezinnen klaar om op safari te gaan. Bijzonder was de jeepsafari langs de giraffen en de bootsafari, die speciaal voor de gezinnen was georganiseerd. Een spannend avontuur om zo dicht bij de dieren te komen!

Onderweg genieten van een frietje, een ijsje en samen een mooie gezinsfoto maken. Waardevolle momenten in een moeilijke tijd. De dag werd samen afgesloten met een geweldige roofvogelshow.

Het resultaat van de samenwerking is een mooie en bijzondere dag in Safaripark de Beekse Bergen. Zoals een van de deelnemende gezinnen verwoordde: ‘Het was een dag met een gouden randje!’.

 

De navolgende reacties hebben we van de deelnemers ontvangen:

Het was een geweldige dag, ongelofelijk verwend door jullie. Dank je wel hiervoor.

wij hebben een heerlijke dag gehad, alles wat top geregeld en we hebben genoten tot en met! Dank je wel!!

We hebben echt een superdag gehad!!

Alles was zo goed geregeld. Steeds weer een verrassing. Top!! Dankjewel

Dank jullie wel Instituut Verbeeten en Stichting de Lotgenoten, we hebben een top dag gehad en genoten met ons gezin!!! Alles was super geregeld.

Wij vinden het helemaal geweldig. Super bedankt voor deze prachtige dag!

Wij genieten met volle teugen! Heel hartelijk dank!

Wat mooi! Heel veel plezier allemaal 

Heel veel plezier allemaal! #geweldiginitiatief

Heel veel plezier gewenst vandaag! Maak er samen een mooie dag van!