Verwendag voor kinderen met een ouder met kanker

Als een ouder kanker krijgt, breekt een periode aan die gekenmerkt wordt door zorgen. Dit geldt niet alleen voor de zieke ouder en de partner, maar zeker ook voor de kinderen in het gezin.

Speciaal voor deze kinderen organiseert wij in samenwerking met Instituut Verbeeten voor de 12e keer een verwendag. Instituut Verbeeten is een ziekenhuis voor medisch specialistische zorg op het gebied van radiotherapie en nucleaire geneeskunde. Stichting Verbeeten Challenge en Stichting ZorgSaam voor jeugd hebben daarnaast een grote bijdrage geleverd aan de financiering van dit mooie event.

Het wordt een bijzondere dag om samen van te genieten!

Voor wie is de verwendag?
De verwendag is voor gezinnen met kinderen van 0 tot en met 18 jaar waarvan een ouder kanker heeft. De verwendag is voor het hele gezin.

We hebben slechts beperkt plaats en de belangstelling voor de verwendag is elk jaar zeer groot. We geven daarom voorrang aan gezinnen die voor het eerst deelnemen en helaas geldt: vol = vol.

Wanneer is de verwendag?
Wanneer:      zaterdag 25 mei 2024
Tijd:              van 9:30 tot ongeveer 17:00 uur.

Waar is de verwendag?
De 12e verwendag vindt plaats in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Een prachtige locatie om samen te genieten van een dag vol Afrikaanse avonturen!

Zijn er kosten voor deelname aan de verwendag?
Deelname aan de verwendag is gratis.

Hoe kunt u zich aanmelden voor de verwendag?

Ga naar www.verbeeten.nl/verwendag voor het inschrijfformulier. Stuur het formulier ingevuld terug naar activiteiten@bvi.nl. Na terugzending van het inschrijfformulier krijgt u na uiterlijk 5 werkdagen een bevestiging. Alleen daarmee is de aanmelding definitief.

Hebt u vragen?
Voor vragen of informatie kunt u mailen of telefonisch contact opnemen met

Jesseca Bakker, adviseur Patiëntencommunicatie.
E-mail:         activiteiten@bvi.nl
Telefoon:      013 – 594 77 77

We gaan er een gezellige dag van maken! Gaat u met ons mee?

flyer verwendag

Terug naar overzicht